סרוקסט ו -cymbalta?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/07/2007 | 08:01 | מאת: יונית

הם אפשר לקחת יחד סרוקסט ו -cymbalta?

24/07/2007 | 09:36 | מאת: אוריין לניאדו

יונית שלום, שתי התרופות שציינת עובדות על מנגנונים זהים, התרופה seroxat מונעת את הספיגה מחדש של סרטונין בחזרה לתאים. והתרופה cymbalta מונעת את הספיגה מחדש של סרטונין ונוראדרנלין בחזרה לתאים. שילוב של שתי התרופות יכול לגרום לעליה בריכוז התרופות בדם ומעלה את הסיכון של תופעות הלוואי של שתי התרופות. האם הומלץ לך ליטול את 2 התרופות? ואם כן מאיזו סיבה? בברכה,

29/05/2009 | 22:58 | מאת: חני

אני מקבלת סרוקסט נגד כאב כרוני והומלץ לי לעבור לסימבלטה. סרוקסט גורם לי להרדמות, האם גם לסימבלטה תופעת לואי דומה? מה קורה במעבר בין שתי התרופות? תודה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי