ברזל לילדים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/01/2011 | 23:17 | מאת: שקד

שלום רב, בעקבות בדיקת דם של מאגרי ברזל רופאת משפחה החליטה לתת לילדים שלי בני 5 ו-9 תוספת ברזל. היא המליצה על סירופ Ferripel-3. הבעיה היא שבסירופ הזה יש חומר משמר שלי יש אלרגיה למגע אליו ולא אוכל לתת להם אותו. האם יש אפשרויות אחרות למתן תוספת ברזל לילדים?

01/02/2011 | 10:48 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, לא פירטת לאיזה מהחומרים המשמרים את רגישה. את עדיין יכולה לתת להם את הסירופ מבלי לגעת בו (בעזרת כוסית מדידה או עם כפפות למשל). בכל מקרה קיים תכשיר נוסף בשם פרו-15, אשר מכיל ברזל בהכנה קצת שונה מבפריפל, אבל גם מיועד להשלמת חסרים. מלבד זאת יש מספר מוצרים טבעיים בטיפות וסירופים המכילים ברזל ממקור צמחי. בברכה,

01/02/2011 | 22:43 | מאת: שקד

שלום שוב, תודה על התשובה. אני אלרגית לפארבן. גם בפרו-15 יש אותו. אני אשתמש במוצרים אלו רק אם באמת לא תהיה כל ברירה אחרת. האם המוצרים הטבעיים טובים באותה מידה? האם יש מוצר מומלץ יותר מהאחרים?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי