קרדילוק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/01/2011 | 09:44 | מאת: דניאל

מספר שאלות בקשר לקרדילוק 1-האם קרדילוק 2.5 יכול לגרום לעליה באנזימי הכבד? 2-האם תאורתית אפשר לחתוך את הכדור של 2.5 לחצי ולקחת מינון של 1.25 ליום? 3-באיזה דרך אפשר להפסיק את הכדור, בבת אחת ? אם לא אז איך מפחיתים את המינון עד ההפסקה המוחלטת. תודה.

03/01/2011 | 13:48 | מאת: אוריין לניאדו

שלום דניאל, לפי מיקרומדקס המעודכן לרבעון זה,אחת תופעות הלוואי של קרדיולוק היא עלייה באנזימי כבד. אין מידע האוסר את חציית הכדור בעלון לצרכן ,אבל אם יש קו חציה על הכדור ניתן לחצות. לפי עלון לצרכן,יש להשלים את הטיפול שהומלץ ע"י הרופא,גם אם חל שיפור במצב הבריאותי ואין להפסיק את הטיפול בתרופה ללא התייעצות עם הרופא. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי