diseptyl forte

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/12/2010 | 16:48 | מאת: גלית

שלום רב אני קיבלתי מרופא המשפחה שלי טיפול של 2 כדורים ביום למשך 3 ימים כי התלוננתי על צריבה במתן שתן, ועל מתן שתן גם שאני לא ממש צריכה (לפעמים ממש כל 2 דקות). הרופא לא ביצע שום בדיקה. אני רגישה לפנצילין. האם ניתן להניק בעת הטיפול? האם מותר לקחת אקמול יחד עם הכדור הזה? יש לי 39.5-40 חום ואני ממש סובלת מכאבי ראש, סחרחורת וחוסר תיאבון

שלום, לפי מאגר המידע מיקרומדקס, דספטיל פורטה מתאימה לשימוש במהלך הנקה, וכן ניתן לשלב את הטיפול עם אקמול. בברכה אליאאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי