טיפול באורמוקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/12/2010 | 06:18 | מאת: ורדה

אני בת 53, בגלל לחץ תוך עיני שהתגלה לפני כ - 4 חודשים מטופלת באוןרמוקס( כרגע במינון 1 של מג)לאחרונה בגלל בעיות במחזור קיבלתי גם פרימולט (2 של 5 מכ) למשך שבועיים. מאז אני מרגישה יובש בפה וצמאון במיוחד לאחר שינה , יתכן שהיובש הופיע אפילו קצת לפני הטיפול ההורמונלי האם היובש הוא תופעת לוואי של האורמוקס?

שלום, למרות שיובש בפה איננו תופעת לוואי מוכרת של אורמוקס, התרופה משתנת ולכן ייתכן שאת מרגישה יובש וצימאון. באופן כללי ההמלצה היא לא לקחת את התרופה לאחר 6 בערב כדי להימנע מהתעוררות ורצון למתן שתן בלילה. במידה ואת ממשיכה לסבול מהתופעה מומלץ שתבצעי בירור נוסף אצל הרופא. האם את סובלת מסוכרת? בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי