קלונקס-רביטול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/12/2010 | 13:18 | מאת: שירי

המלצתי לקחת/לשתות לפני הופעה. האם הנ"ל ממכר? ומה הכמות הממומלצת לאדם ששוקל 55 קילו?

שלום, התרופה קלונקס (ריבוטריל) אכן ממכרת בשימוש קבוע ואינה מומלצת אם לא קיבלת ייעוץ ומרשם מהרופא. עם זאת במידה וניסית אותה ואת משתמשת בה באופן חד פעמי והיא אינה מטשטשת אותך בקשי מהרופא לקבוע לך את המינון המתאים לך. באופן כללי ניתן לנסות מוצרים טבעיים הקיימים בבית המרקחת לפני השימוש בתרופות מסוג זה ואם אינן עוזרות לבקש מרשם רופא. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי