dicorten cream

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/12/2010 | 11:34 | מאת: אימאן

שלום וברכה סבלתי מאלרגיה בידים השתמשתי בDICORTEN CREAM המשחה היתה מצויינת כשהייתי משתמשת בה האלרגיה נעלמת לתקופה ארוכה לאחרונה אני לא מוצאת התרופה בבתי המרקחת האם יש תרופה אחרת שבא אותם מרכיבים בבתי המרקחת שאתם ממליצים .

שלום, המשחה בה השתמשת מכילה את הרכיב הפעיל BETAMETHASONE שהינו סטרואיד בריכוז של 0.05%. ככל הנראה המשחה הורדה מהמדפים אך קיימות משחות המכילות את החומר כגון בטאקורטן (בריכוז גבוה יותר) והן במרשם רופא. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי