תופעות לוואי ארביטרן ואסיבל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/12/2010 | 06:52 | מאת: חנן

אשתי עם פריצת דיסק. עקב כאבים חזקים, רופא בביקור בית נתן שילוב בזריקה של assival ו - abitren 75mg. כעבור 6 שעות אשתי הייתה עם בחילות עד להקאה. כעת טוב יותר. האם תופעת הלוואי תקינה? האם השילוב בין שתי התרופות הנ"ל הגביר את הגירוי והרצון להקיא? מה מומלץ לפעם הבאה של התקף הכאבים? - זריקה רק של אחד החומרים? זריקה של חומר אחר? אשמח על קבלת התייעצות. חנן.

שלום, תופעות הלוואי שציינת אינן אופייניות לתרופות שאישתך קיבלה, אבל ייתכן שדווקא פריצת הדיסק והכאבים הם אלה שעודדו את הבחילות. בכל מקרה הטיפול שאישתך קיבלה הוא טיפול מקובל בכאבים עקב פריצת דיסק. באופן כללי ישנו שימוש בתרופות ממשפחת נוגדי דלקות לא סטרואידליים NSAIDS כגון אתופן ואביטרן בפריצת דיסק. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי