טיפולים לסוכרת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/11/2010 | 15:31 | מאת: קרן

שלום אני רוצה לדעת מהם האינסולינים הקיימים לטיפול בסוכרת 1 האם תוכלו להגיד מה נחשב אם יש דבר כזה טיפול שנחשב ליעיל יותר? תודה

01/12/2010 | 16:03 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, האינסולינים מתחלקים לשלוש קבוצות: טווח קצר (מיועדים לזמן הארוחה), טווח בינוני (לרוב מגיעים בשילוב עם אינסולינים לטווח קצר) ואינסולינים לטווח ארוך המדמים את קיומו של האינסולין בגוף במשך היום והלילה ללא קשר לאוכל. אינני יכול להמליץ לך על אינסולין מסוים מאחר והם מותאמים למטופל לפי צרכיו והרגליו ולפי מצבו על ידי הרופא המטפל או על ידי אנדוקרנולוג. בברכה,

06/12/2010 | 14:25 | מאת: קרן

אם כך תוכלו לענות אם שילוב של אינסולין ארוך טווח יחד עם קצר שהומלץ לבני הוא שילוב טוב? מהם האינוסולינים שקיימים מהסוגים האלה?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי