קלבטן ןקומדין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/11/2010 | 09:14 | מאת: אורנה

אימי בת ה79 סובלת שנים רבות מבעיות במערכת העיכול- תסמונת המעי הרגיז,אלרגיה למוצרי חלב ולריסוסים שעל הירקות והפרות. היא ירודה מאד במשקל וסובלת כאבי בטן יומיומיים. בקולונסקופיה לא נמצאה בעיה משמעותית אלא רק סעיפים רבים במעיים שכנראה גורמים לה לכאבים ולרופאים אין מה להציע לה. בנוסף אימי סובלת מבעיות קרדיולוגיות, לחץ דם גבוה ומקבלת קומדין. כנראה ששילוב התרופות שהיא מקבלת גם כן תורם לכאבים ולבעיות במערכת העיכול והיא גם סובלת בנוסף מכאבי ראש יומיומיים. האם מותר לה לקבל קלבטן והאם זה יעזור לה במצבה? האם יש לכם הצעה גם לגבי כאבי הראש- היא כל הזמן לוקחת אקמול או אופטלגין אך אני מבינה ששימוש ממושך ויומיומי מזיק וגם לא עוזר כל כך. האם יש לכם מה להציע לה?

שלום, אנא הוסיפי את רשימת התרופות אותן אמך מקבלת בכדי שאוכל לנסות לענות לך. בברכה,

07/12/2010 | 11:29 | מאת: אורנה

לבקשתכם אני מוסיפה את התרופות שאימי מקבלת: סוטלול, אמלו, טריטס, אומפרדקס, לוריוון, קומדין. תודה. אשמח לקבל תשובתכם. אורנה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי