עור אדמומי ומתקלף בידיים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/11/2010 | 02:54 | מאת: klara

שלום רב, יש לי בעיה בעור הידיים- הוא מתקלף בעיקר באצבעות הידיים והעור עם נקודות אדומות. הבעיה הופיעה בעבר וטופלה על משחת בטאקורטן. אני נמצאת כרגע בדרום אמריקה- ארגנטינה והתרופה לא קיימת בשם זה. השאלה שלי היא איזה משחה אני יכולה לקנות ומה החומר הפעיל שאני צריכה לבקש. (הציעו לי משחה בשם QUADRIDERM X10GM) אודה לכם מאוד על העזרה, קלרה.

שלום, לפי התאור שלך נראה שאת סובלת מדרמטיטיס עקב מגע בגורמים המגרים את העור שלך. משחת בטא קורטן היא משחה סטרואידית אשר מפחיתה את הדלקת אך כמובן אינה מטפלת בגורם. במידה ואת מצליחה לזהות מהו הגורם שמביא לדלקת עלייך להימנע ממגע איתו. בטאקורטן מכיל betamethasone- סטרואיד. quadriderm מכיל בנוסף לסטרואיד גם אנטיביוטיקה וחומרים אנטי-פטרייתיים. אינני יכול לומר לך אם יש עדיפות למשחה זו, אך סביר להניח כי הפעילות של הסטרואיד תביא לתוצאות דומות לשל בטאקורטן. בברכה,

27/11/2010 | 14:26 | מאת: קלרה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי