אני לוקחת פרוברה 5 מ"ג יש לי תופעה מוזרה מאוד דחוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/11/2010 | 17:42 | מאת: דורית

אני לקחלתי גלולות בשם מרסילון במשך 6 שנים בחודש שעבר הפסקתי אותן מיפני שאני רוצה להכנס להריון המחזור האחרון שלי היה ב3.10.10 ולא קיבלתי עד היום היתי אצל הרופא והוא נתן ליבדיקת הריון אני לא בהריון אבל הוא נתן לי כדורים בשם פרוברה 5 מ"ג לקחת 5 ימים שלוש ביום היום התחלתי את הכדורים ויש לי תופעה מוזרה לאחר שאני לוקחת את הכדור בערך אחרי שעתיים אני צריכה לשרותים יש לי יציאה עם דימום משהוא שלא הי לי קודם אודה להנחיות מה לעשות האם להמשיך לקחת או להפסיק תודה רבה

01/12/2010 | 12:38 | מאת: מוחמד אבו פול

דורית שלום, על פי מיקרומדקס המעודכן לרבעון זה והעלון לצרכן של התרופה, תופעה זו של יציאה עם דימום איננה מן התופעות השכיחות הקורות בנטילת התרופה ועל כן מומלץ לפנות לרופא המטפל. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי