אימטריקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/11/2010 | 09:51 | מאת: קרן

שלום, הנני כבת 47, סובלת ממגרנות. בעונות מעבר הכאב ראש שכיח יותר. כטיפול מונע אני מקבלת סלואדראלין 80 מ"ג ובהתקף אני מקבלת 50 מ"ג אימטריקס. עלי לציין שהאימיטרקס פשוט מציל אותי ועוזר לי. אבל לאחרונה, בעקבות אלרגיה התפתחה לי דלקת בסינוסטיס שהגבירו את המיגרנות למצב של יום יום. לפני כיומיים התחלתי לקבל פיקסונז לאף וגם מוקסיויט פורטה. במשך 3 השבועות האחרונים אני נוטלת יום יום 50 מ"ג אימיטרקס, אם לא אני לא מסוגלת להמשיך לתפקד. נאמר לי שבגלל שיש קשר בין סינוסטיס לבין המגרנות. האם שימוש יום יומי (בתקופה זו) באימטרקס עלולה לגרום לנזק מוחי? האם זה נכון שאסור לעבור ביום מינון של 200 מ"ג? מעולם לא הגעתי למצב כזה, אבל זה רק לידע כללי. אודה לכם על תושבתכם. קרן

23/11/2010 | 14:34 | מאת: אוריין לניאדו

קרן שלום, התרופה גורמת לכיווץ כלי הדם במוח וגורמת להקלה בכאב, צריך להשתמש בתרופה בזמן ההתקף המיגרונטי (לא משנה באיזה שלב מההתקף). לא קיים מדע שהתרופה יכולה לגרום לנזק מוחי. לגבי המינון,אפשר לקבל עד 300 מ"ג ב 24 שעות. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי