סירקדין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/11/2010 | 18:35 | מאת: אליהו

לאחר כמה זמן אפשר לדעת אם יש השפעה . אם אחרי חודשיים אין השפעה האם להמשיך?

17/11/2010 | 10:57 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, ההשפעה של סירקדין צריכה להיות מיידית ולכן אם אינך חש שהוא עוזר לך אין טעם להמשיך את הטיפול. בנוסף השימוש צריך להיות קצר טווח ל-3 שבועות. במקרים מיוחדים בהמלצת רופא ניתן להמשיך את הטיפול מעבר לכך. בברכה,

18/11/2010 | 14:58 | מאת: ד"ר ערן שנקר

במחקרים רפואים פורסם שככל שנוטלים יותר זמן את הטבליה איכות השינה משתפרת. כך שרצוי להמתין עד 3 שבועות על מנת לקבל את איכות השינה שהכדור מעניק לחלק מהמטופלים. ניתן לטיול גם בישראל את התרופה לתקופה ארוכה של עד שלושה חודשים. במידה ואיכות השינה השצפרה ניתן להמשיך לטיול את התרופה הדורשת מרשם רפואי

18/11/2010 | 20:59 | מאת: ערן

בחלקנרחב מהמטופלים תחושת שיפור איכות השינה מופיעה עד שלושה שבועות. כמו בכל תרופה לא כל מטופל מתאים לכל תכשיר. במידה והתכשיר אינו משפר את התתוויה שאליה רשומה התרופה אין לרוב טעם להמשיך בנטילת התרופה.

15/01/2011 | 10:03 | מאת: יוסי

התחלתי לקבל סירקדין היות ואני מתעורר כל שעתיים בלילה אין לי שינה רצופה לקחתי הלילה כדור ראשון והכל אותו דבר קמתי בבוקר עם כאב ראשון מה לעשות תודה מראש. יוסי

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי