ferrograd folic

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/11/2010 | 09:35 | מאת: רונית

שלום רב, כאשר ניגשתי לרוקחת בבקשה לקבלת כדורי ברזל לאחר שנאמר לה שאני בהריון שבוע 10, ניתן לי הכדורים הנ"ל. לאחר התחלת הטיפול התחלתי לסבול מבחילות חמורות שלאחר 3 שבועות הוכיחו אותי לקבל נוזלים. כאשר הפסקתי את הטיפול, הבחילות הפסיקו בין רגע. כאשר בדקתי על טופס התרופה רשום שאסור לתת אותו לנשים הרות, רציתי אני צריכה לפחד מפגיעה כלשהו לי או לעובר בהתאם, האם אני צריכה לבדוק?

רונית שלום, לפי העלון לצרכן של ferrograd folic אין שום מניעה ליטול את התרופה במהלך ההריון. את לא צריכה לפחד מפגיעה כלשהי לעובר. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי