לא התייחסתם להודעתי...מקפיצה-ארנספ

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/11/2010 | 09:38 | מאת: יפעת

שלום רב הייתי מעוניינת לדעת לכמה שוות 150 מיקרוגרם מבוטא ביחידות בינלאומיות? האם הזריקה הנ"ל זהה לזריקת אפרקס, 40000 יחידות בינלאומיות? תודה רבה

15/11/2010 | 15:48 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום וסליחה על העיכוב, לפי מחקר שמצאתי לצורך טיפול באנמיה 0.45 מיקרוגרם לקילוגרם של ארנספ בעלי יעילות טיפולית של 90 יחידות בינ"ל של אפרקס. עם זאת לא ניתן להחליף על דעת עצמך את הטיפולים ויש לפנות לרופא. אין זהות בין ההכנות למרות שהמטרה יכולה להיות זהה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי