בעיות של קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/11/2010 | 13:47 | מאת: רויטל

שלום בני בן ה - 13 יש ביועת של קשב וריכוז הוא לא מוכן לקחת את הרטלין מפני שזה מפריע לא יש לציין שהוא משחק כדורגל ותלמיד חרוץ ובעל ציונים טובים אבל מפתפת הרבה בשיעור האם יש תחליף לכדור רטלין העם יש משהו כמו צמחי בך משהו חזק אשמח לקבל מידע

10/11/2010 | 15:51 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, לכדור הריטלין קיימות מספר חלופות אך כולן מבוססות על אותו מנגנון בדרך זו או אחרת. ניתן לבצע ניסיון של טיפול התנהגותי אם ברצונך להפסיק את הטיפול בריטלין. לא כתבת באיזה אופן הטיפול בריטלין מפריע לבנך. אם הבעייה היא עם הפסקת האפקט בשעות המאוחרות של היום ניתן לקחת את התרופה בהכנה אשר משתחררת באופן מבוקר במשך היום וממשיכה את האפקט לזמן ארוך יותר. לא ידוע לי על טיפול טבעי מוכח בחוסר קשב וריכוז. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי