אלקטרוריס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/11/2010 | 12:43 | מאת: מרים

מזה שבוע אני משלשלת ללא הפסקה יש לי עבר והווה של שלשולים שלא מצליחים לשים את האצבע על מקורם. מן הסתם אני מקבלת קולוטל אבל במקביל אני מקבלת גםדפלפט וקרטיה. הרופאה המליצה לי לקחת אלקטרורייס,האם תגובה של האלקטרורייס יכולה להיות התכווצויות באצבעות הרגליים ?

10/11/2010 | 15:52 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, לתרופות שהזכרת ולאלקטרורייס לא ידועה תופעה של התכווציות באצבעות הרגליים. מומלץ שתעלי את הבעייה לפני הרופא מאחר וייתכן שהיא מצביעה על בעייה אחרת. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי