שימוש בסלברה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/11/2010 | 20:49 | מאת: DOR

שלום מזה 3 ימים אני משתמשת בסלברה לדלקת בשורש כף היד אני מרגישה עייפות גדולה כמו כן אני סובלת מכולסטרול גבוה ובעלת משקל יתר רב. קראתי בעלון המצורף כי התרופה מגבירה את הסיכוי לארועי לב. האם נכון היה לרופא המשפחה לרשום לי את התרופה הנ"ל?

08/11/2010 | 11:03 | מאת: אוריין לניאדו

שלום דור, עפ"י המיקרומדקס המעודכן, אין איסור או אזהרה על שימוש בתרופה זו במטופלים עם משקל עודף או כולסטרול גבוה.התרופה לא מומלצת לאנשים שחוו אירוע לבבי או סובלים מבעיות לבביות. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי