הבדל בין תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/11/2010 | 17:09 | מאת: הילה

מה ההבדל בין BETACORTEN ו - BETACORTEN G הרופא רשם לי את ה-G ולי בבית יש BETACORTEN. אפשר להשתמש? הבעיה שלי היא ייבלת בכף היד שטופלה בחנקן ונראה שהיא קצת דלקתית.

08/11/2010 | 15:58 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום הילה, החומר הפעיל בתכשיר בטאקורטן הוא Betamethasone השייך לקבוצת הקורטיקוסטרואידים ומיועד לטיפול מקומי בדלקות ואלרגיות של העור. התכשיר בטאקורטן G מכיל Betamethasone ו- Gentamycin, שהוא חומר אנטיביוטי, והוא מיועד לטיפול מקומי בדלקות ואלרגיות של העור המלוות בזיהום. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי