פרוטופיק 0.1%

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/10/2010 | 17:40 | מאת: אלישבע

שלום, אני סובלת מקונטקט דרמטיטיס, הרופא שלי רשם לי משחת פרוטופיק פעם ביום. העלון השימוש כתוב כי אין השתמש בתכשיר מבלי להיוועץ ברופא אם סבלתי כעת או בעבר מזיהום יראלי כגון הרפס. אני אכן סבלתי בעבר מהרפס סימפלקס סוג 2. האם יש לי סיבה לחשוש, או שזה בסדר להתחי את השימוש בתכשיר? תודה מראש, אלישבע

01/11/2010 | 11:52 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, ייתכן שאת רגישה לאחד ממרכיבי הטבליה ולכן תופעות הלוואי. עם זאת בתופעות הלוואי המופיעות בעלון התרופה וב- MICROMEDEX מופיעה רק פריחה כתופעת לוואי. מעבר לזאת לא מצאתי את תופעות הלוואי עליהן את מדברת. תוכלי להפסיק את השימוש בהתייעצות עם הרופא ולשנות את הטיפול לתרופות אחרות מקבוצה זו בהנחה והתופעות אכן קשורות בתרופה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי