קיבלתי 100 ABITREN לאחר נפילה קשה על הרגל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/10/2010 | 19:25 | מאת: aaaa

ואני כבר לוקח אוקסקונטין וגם אלגוזין פורטה וליריקה כולם נוגדי כאבגב ואתמול קיבלתי זריקה לישבן של וולטורןכנוגד כאב רגל שאכן עזר לי אני לוקח גם וובן להרגעה וגם אימובן לשינה האים יש איזושהי היתנגשות בין תרופתית בין התרופות הנ"ל

20/10/2010 | 19:42 | מאת: aaaa

שכחתי להוסיף כי אני לוקח גם אמלו לאיזון הי"לד ואני מאוזן כבר הרבה זמן מבקש תשובה דחוף כי כואב לי מאוד

21/10/2010 | 10:16 | מאת: aaaa

21/10/2010 | 15:56 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, לא קימת התנגשות בטיפול התרופתי, אם כי מומלצת זהירות בשילוב בין התרופות המרגיעות שכן יש ירידה בתפקוד המוטורי (נהיגה לדוגמא), וכן סיכון בשילוב שלהן עם האוקסיקונטין לירידה בהכרה. על כן אם אתה מרגיש ירידה בתפקוד באופן כלשהו אנא פנה לרופא בהקדם. אין להפסיק אף אחד מהטיפולים ללא ידיעת הרופא. בברכה,

22/10/2010 | 00:13 | מאת: aaaa

בשם TRAMADEX וגפ עדיין כואב לי האים יש התנגשות בין התרופות החדשות שקיבלתי לבין המוזכר כמו למשל אני כבר לוקח אוקסקונטין וגם אלגוזין פורטה וליריקה כולם נוגדי כאבגב ואתמול קיבלתי זריקה לישבן של וולטורןכנוגד כאב רגל שאכן עזר לי אני לוקח גם וובן להרגעה וגם אימובן לשינה האים יש איזושהי היתנגשות בין תרופתית בין התרופות הנ"ל אני מבקש תשובה כמה יותר מהר כי מאוד כואב לי

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי