הורדה של רדוקטיל מהמדפים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/10/2010 | 08:42 | מאת: מיטלוש

לאחרונה פורסם שמשרד הבריאות הורה להורדה של התרופה רדוקטיל מהמדפים. לי התרופה מאוד עזרה- האם יש תרופה שהיא "התחליף" של רדוקטיל או יותר נכון לשאול מה הן התרופות העובדות על "אותה השיטה"?

12/10/2010 | 10:06 | מאת: מיטלוש

15/05/2011 | 11:13 | מאת: אושרת

שלום הנני בת 24 ולקחתי רדוקטיל וכרגע הורידו אותם מהמדפים והשמנתי חזרה ההני מעוננית לדעת אם קיימת תרופה תחליפית לרדוקטיל 15 מ"ג ? וניסיתי גם את הרזין שהוא לא משפיע כלל על הגוף שלי האם יש תרופה אחרת יותר חזקה ברמה של הרדוקטיל? מודה לכם מראש, אושרת

12/10/2010 | 14:28 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, שתי התרופות להרזיה המאושרות לשימוש בארץ היו קסניקל ורדוקטיל.קסינקל היא תרופה המיועדת לטיפול בהשמנת יתר בצירוף עם תזונה דלת קלוריות. הטיפול בתרופה מיועד לאנשים עם מדד מסת גוף (BMI) גדול או שווה ל 30, או לאלו הסובלים מעודף משקל (BMI גדול מ 28) עם גורמי סיכון נוספים (כגון: יתר לחץ דם, סוכרת, דיסליפידמיה). התרופה עובדת בצורה שונה מרדוקטיל מעכבת את פעילות הליפאזות, אותם אנזימים בקיבה ובמעי הפעילים בפירוק השומנים, וכך נמנעת ספיגת השומנים בגוף. לשימוש בתרופה זו צריך להתייעץ עם הרופא. בברכה,

23/10/2010 | 23:39 | מאת: אילנית

מה התחליף לרדוקטיל????.

27/12/2010 | 19:59 | מאת: רחל

האם באמת יש תחליף לכדורים אללו הם עזרו לי מאוד וכעט לא ניתן לרכוש אותם

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי