אלידל קרם 1%

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/10/2010 | 13:13 | מאת: ורד

שלום האם המשחה אלידל קרם 1% מסוכנת? בעלון המצורף כתוב במקרים נדירים מטופלים חלו בסרטן העור או לימפומה. מה ידוע על כך?קבלתי אותה לטיפול בפסוראזיס במקום במשחה סטרואידית . אני לא יודעת מה גרוע יותר.

25/10/2010 | 16:41 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום ורד, בעלון לצרכן רשום שבמקרים נדירים מטופלים חלו בסרטן במהלך טיפול עם מעכבי צינאורין,הכוללים אלידל. אך לא הוכח קשר סיבתי בין המחלה לשימוש במעכבי קלצינאורין מקומיים. אין להשתמש בתרופה מבלי להיוועץ ברופא לפני התחלת הטיפול. ואם הנך מרגישה באחד התסמינים הרשומים בעלון יש להפסיק את השימוש ולפנות לרופא מיד. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי