ונקומיצין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/10/2010 | 23:01 | מאת: מיכל

שלום רב , אני נוטלת את התרופה הנ"ל . 10 ימים לקחתי עד לפני שבוע וחצי ועכשיו אני צריכה ליטול שוב שבועיים בגלל חזרה של חיידק במעיים (קלוסטרידיום) . אני שותה את זה עם תמיסת סליין . רציתי לדעת האם זה פוגע בכליות או בכבד והאם עליי לבקש בדיקת תפקודי כבד וכליות מהרופאה לאחר סיום התרופה . אם אכן זה פוגע האם יש דרך להימנע מזה באיזשהי צורה? המון תודה...

10/10/2010 | 15:14 | מאת: אוריין לניאדו

שלום מיכל, ונקומיצין אשר ניתן דרך הפה מיועד לטיפול מקומי לא עובר ספיגה ולכן אינו פוגע בכליות ובכבד. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי