רמוטיב

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/10/2010 | 09:46 | מאת: אני

שלום, ברצוני לדעת האם ניתן לקחת כדור רמוטיב עם גלולות למניעת הריון, גלולות יסמין? דבר שני, אם קורה ונכנסים להריון בגלל שני הכדורים ביחד, האם זה מסכן את ההריון כדור הרמוטיב? תודה...

10/10/2010 | 09:43 | מאת: כמאל עמארנה

על פי ה- MICROMEDEX המעודכן לרבעון זה, ניתן ליטול את שתי התרופות ביחד אך יש לדעת כי ישנה אינטרקציה בין שתי התרופות הנ"ל ולכן יעילות הגלולות פוחתת. על פי העלון לצרכן אין מספיק מידע לגבי נטילת רמוטיב בזמן הריון(כלומר לא התבצעו מספיק מחקרים קליניים בנושא זה) ולכן מומלץ להימנע משימוש בתרופה זו בזמן הריו והנקה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי