איפה אוכל לקנות משחת עיניים BAMYXIN OCUL

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/10/2010 | 00:00 | מאת: הדס

שלום, היום הייתי אצל הרופאה והיא נתנה לי מרשם למשחת עיניים BAMYXIN עקב דלקת עיניים. הייתי בסופר פארם על מנת לרכוש אותה והרקח טען שאין אותה באף אחד מהסניפים וגם לא משחה חילופית. מה עלי לעשות? מישהו יודע איפה יש אותה? או משחה חילופית לה? זה דחוף תודה הדס

10/10/2010 | 09:12 | מאת: כמאל עמארנה

שלום הדס, המשחה במיקסין לא מיוצרת כרגע, ולא קיים תחליף מדויק עבורה. לכן אני ממליץ לחזור לרופאה ולבקש תכשיר אנטיביוטי אחר. קימות משחות עיניים שיכולות לשמש כתחליף מקובל. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי