שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/10/2010 | 11:53 | מאת: שני

שמי שני ואני בהריון בחודשים הראשונים אני לוקחת באופן יומי את התרופה נגד דכאון צ'יפרמיל האם עליי להפסיק כי אני בהריון או שזה לא פוגע בעובר?

לפי העלון לצרכן אין להשתמש בתרופה במהלך ההריון אלא אם כן הדבר נעשה בהתיעצות עם הרופא ולאחר שקילת הסיכונים הכרוכים בכך. ישנם מחקרים המראים כי שימוש בציפרמיל (ותרופות אחרות מאותה המשפחה) עלול לגרום להפרעות התפתחותיות. את צריכה לפנות מייד לרופא/ה שלך כדי לבדוק אם יש הצדקה להמשך הטיפול. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי