clonex 0.5 mg

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/10/2010 | 14:41 | מאת: קלוד ברסון

עקב מצב של חרדה ומצב רוח ירוד הגורמים לחוסר תיאבון וחוסר רצון לתפקוד שיגרתי , הומלץ לי ע"י רופא המשפחה ליטול CLONEX 0.5 MG טבלית אחת בערב למשך 30 יום. יש לציין שמצב זה זר לי ונמשך כ 9 ימים בעיקר בשעות הבוקר ואחר הצהריים. בשעות הערב מצב הרוח מצויין. אתמול חזרתי לעבודתי לאחר פגרת חגים. שאלתי האם נכון ליטול טבלית של CLONEX והאם זה ממכר ?

04/10/2010 | 15:21 | מאת: כמאל עמארנה

שלום קלוד, השימוש בקלונקס אפשרי לתקופה ארוכה אם כי לאחר שלושה שבועות של שימוש קיים סיכון בהופעת תופעות גמילה בהפסקה מיידית של התרופה. קלונקס מותווה לטיפול בהפרעות חרדה בין היתר ועל כן לצורך מענה מיידי לבעיה ממנה סבלת הוא מתאים. אינני יכול לדעת אם התרופה מתאימה למצבך ואם יש צורך במשך הטיפול ועל כן אני ממליץ שתחזור לרופא לייעוץ נוסף.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי