נורופן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/10/2010 | 21:15 | מאת: חני פינקלשטיין

בת 59 יש לי כאבים חזקים בגב תחתון בצד ימין.. קשה לי מאד לעבור ממצב של ישיבה למצב של עמידה או הליכה.. האם אפשר לקחת כדור נורופן או ארקוקסיה (יש לי 90 מ"ג) או אלגולוזין פורטה? וכמה פעמים ביום? אודה על תשובתכם למייל שלי.. תודה רבה חני

04/10/2010 | 14:23 | מאת: כמאל עמארנה

שלום חני, התרופות אלגוליזין פורטה וארקוקסיה הן תרופות מרשם הדורשות התאמת מינון לפי האבחנה ולכן לא אוכל לפרט עליהן. אנא פרטי על מחלות נוספות מהן את סובלת, תרופות אותן את נוטלת ומצב תפקוד כלייתי בכדי שאוכל לתת תשובה. בכל מקרה מומלץ שתפני לרופא אשר יפנה אותך לרופא מומחה לצורך בירור נוסף.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי