קונסיל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/09/2010 | 11:20 | מאת: פיני

אני שותה את האבקת קונסיל נגד עצירות השאלה שלי האם הקונסיל גורם להשמנה ?

20/09/2010 | 13:57 | מאת: אוריין לניאדו

פיני שלום, KONSYL מורכב מהחומר הפעיל PSYLLIUM. פסיליום הוא חומר משלשל השייך למגדילי נפח הסופגים מים בנפח הגדול פי כמה מגודלם. כך הם מגדילים את נפח הצואה וממריצים את פעולת המעי. הפסיליום עצמו כמעט ולא נספג לכן לא איינו גורם להשמנה. אולם התכשיר מכיל גם סוכר והוא בעל ערך קלורי. בברכה,

25/09/2010 | 20:57 | מאת: טובה

היות ויש בקונסיל סוכר האם גם מי שיש לו A1C 6.3 , יכול להשתמש? תודה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי