האם להפסיק את נטילת פרוברה באמצע בעקבות קבלת וסת?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/09/2010 | 09:28 | מאת: לילי

היי, בעקבות או קבלת וסת מזה תקופה של מספר חודשים, קיבלתי שימוש חד פעמי בתרופה פרוברה 5MG . למשך חמישה ימים רצופים - 2 כדורים ביום. היום, לאחר נטילת יומיים בלבד (3 כדורים) קיבלתי וסת. האם להמשיך לשתות עד לסיום 5 ימים? או להפסיק כי המטרה הושגה? תודה!

20/09/2010 | 13:55 | מאת: אוריין לניאדו

לילי שלום לפי מיקרומידקס PROVERA מתווית לטיפול באי קבלת ווסת במינון של 5-10 מ"ג למשך 5-10 פעמים ביום. הווסת אמור להופיע 3-7 ימים לאחר נטילת הטבליה האחרונה. אין להפסיק את הטיפול ללא התייעצות עם הרופא., בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי