מטפורמין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/09/2010 | 21:24 | מאת: דקלה

שלום רופא גניקולוג המליץ לי על לקיחת מטפורמין להגברת פוריות לאחר שבדקתי, מצאתי שתרופה זו ניתנת לחולי סכרת ובשום מקום אין איזכור לכך שאפשר לתת את התרופה להגברת פוריות... אני דואגת שמא הרופא טעה... האם ידועה התוויה זו למתן התרופה? אם כן, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למידע על כך באינטרנט... תודה

20/09/2010 | 13:54 | מאת: אוריין לניאדו

דקלה שלום, לפי מיקרומידקס METFORMIN מתווה לטיפול באי פוריות שנגרמה עקב מחלה שנקראת "שחלות פוליציסטיות" שהינה מחלה שמאופיינות בשחלות גדולות יחסית ומכילות מספר גדול של זקיקים או ציסטות קטנות. METFORMIN אינו מתווה לטיפול באי פוריות שמקורה במחלות אחרות בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי