סדורל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/09/2010 | 11:11 | מאת: שרון

אני סובלת מס פעמים בשנה מUTIובכל טיפול מקבלת גם סדורל- מהי בדיוק פעולת הסדורל- האם רק משכך כאבים או שיש לו פעילות נוספת-נאמר לי משהוא על יעילותו באי מתן אפשרות לחיידקים להידבק לדופן השלפוחית האם זה נכון? אני מנסה הפעם להרפא רק עם רפואה סינית ויש שיפור משמעותי תודה ושנה טובה

סדורל הוא משכך כאבים שפועל על דרכי השתן ומנגנון המפעולה שלו אינו ידוע. סדורל רק משכך כאבים ולא ידוע על פעילות נוספת שמונעת מחיידקים להידבק לדופן השלפוחית. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי