שימושבפלאגיל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/08/2010 | 17:04 | מאת: שלום

שלום, ברצוני להתיעץ עימכם לגבישימוש בפלאג'יל בלבד לאחר גילוי HP. לאחרונה התגלה אצלי חיידק HP ולכן קיבלתי טיפול באופרדקס ופלאג'יל. התום השייפטל החול אצלי תופעות לוואי קשות של שילשולים, הקאות, בחילות וחלושה כללית שאינן חולפות גם לאחר שבוע ימים. האם הפלא'יל גרם לתופעות הלוואי? אשמח לקבל את תגובתכם בנושא. שלום

19/09/2010 | 14:33 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, בבדיקה באתר מיקרומדקס המעודכן לרבעון האחרון, תופעות הלוואי של פלאג'יל כוללות חוסר נוחות בטנית ב-7% מהמקרים, בחילות שילשולים והקאות ב-4% מהמקרים, ייתכן שזה נובע מהשימוש בפלאג'יל אם עדיין אין שיפור במצבך עליך לפנות לרופא, לבירור והמשך טיפול. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי