זילרגי בהריון - דחוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/08/2010 | 16:51 | מאת: רקפת

שלום אני בשבוע ה-14 להריון ובתקופה זו של השנה אני מקבלת אלרגיה שמתבטאת בגרודים בכל הגוף. בדרך כלל אני נוטלת זילרג'י האם אוכל לקחת גם הפעם (למרות שאני בהריון?)

31/08/2010 | 14:36 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום רקפת, לפי מיקרומידקס, תרופה זו לא נחשבת לטרטוגנית בחיות, אין עדות לכך שתרופות אנטי-היסטמיניות נחשבות לטרטוגניות בבני אדם. למרות שתרופה זו לא הוכחה כטרטוגנית בנשים הרות, שימוש בתרופות אנטי היסטמיניות מהדור הראשון (כמו אהיסטון למשל) מומלץ בנשים הרות רק בטרימסטר הראשון. תרופה זו נחשבת כחלופה מקובלת (בטרימסטר הראשון להריון), אם השימוש בדור הראשון לא נסבל. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי