חיפה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/08/2010 | 20:41 | מאת: משה

שלום, עד היום נטלתי נורבסק 10 מ"ג להפחתת ל.ד. בשנה האחרונה שמתי לב לבצקת קלה באזור כף הרגל שהחמירה כאשר חזרתי מטיסות ארוכות.האם ניתן לעשות משהו בנידון ? אולי החלפת כדור. יש לציין שאני ספורטאי פעיל (רוכב אופניים כ 300 ק"מ בשבוע 5 ימים בשבוע בעצימות גבוהה, ונורבסק מאזן לי היטב את ל.ד.

שלום, לפי MICROMEDEX מעודכן, נורבסק עלולה לגרום לבצקת בשכיחות של 10.8%. לרוב תופעה זו הנה תלוית מינון. יש לפנות לרופא/ה המטפלים, בכדי לשקול את הטיפול. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי