קשר בין תרופות שאני לוקח

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/08/2010 | 19:50 | מאת: עמיר

שלום, שמי עמיר ואני מבקש לדעת האם ישנה ניגודיות בין תרופות שאני לוקח או האם יש מצב שתרופה מסויימת מנטרלת או מגבירה פעילות לתרופה אחרת? התרופות שאני לוקח הם: 1) קולכיצין - פעמיים ביום,(לאחרונה התברר שאני סובל מ- GAUT 2) גלוקומין (בגלל סוכרת קלה) פעמיים ביום, 3) קומדין 5 מ"ג (בעבר החלפת שסתום אורטלי) אשמח לקבל תשובה למייל בברכה עמיר

24/08/2010 | 09:25 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום עמיר, לפי מקורות המידע שבידינו, micromedex אין אינטראקציה בין התרופות הנ"ל. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי