ראקוטאן ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/08/2010 | 16:14 | מאת: נויוש

אני משתמשת קרוב ל 3 חודשיים בראקוטאן לפצעונים ואתמול הרופא הביא לי אנטיביוטיקה צפוויט פורטה ושאלתי אותו אם מותר לקחת אותם ביחד הוא אמר שלי שכן ולפני שבועיים בערך הייתי אצל רופאת עור והיא אמרה שלי שהיא אם תתן לי אנטיביוטיקה אז אני יפסיק את הטיפול לעשרה ימים השאלה היא מותר לי לקחת את שניהם ?

24/08/2010 | 14:45 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, לפי MICROMEDEX מעודכן אין אינטראקציה בין הראוקוטן לבין הציפיוויט פורטה. עלולה להיות אינטראקציה בין הראוקוטן לאנטיביוטיקות אחרות. האם רופאת העור נתנה את אותה האנטיביוטיקה שרשם הרופא? בברכה,

24/08/2010 | 22:37 | מאת: נויוש

רק הרופא משפחה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי