טיפול במודאל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/08/2010 | 12:29 | מאת: שלומית

שלום יש לי שאלה לגבי בעלי , הוא סובל מחרדות ודכאונות וניתוק בראש זה בא לו בפיתאומיות לאחר שלקח כדור מסוג זנדקס 150 לצרבת יש לו את זה כבר חודש וחצי ואני לא יודעת כבר מה לעשות, הוא הופנה לפסיכיאטר והוא נתן לו כדורים מסוג מודאל האם הם טובים יעילים ומה התופעות שלהם?

24/08/2010 | 14:52 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום שלומית, לפי MICROMEDEX מעודכן, הזנידקס 150 גורמת לדיכאון לעיתים נדירות וזה לרוב באנשים מבוגרים. היא גם עלולה לגרום לבלבול, חרדה ובעיות בזיכרון, תופעות אלו דווחו במתן לתוך הוריד. האם התופעות שאת מתארת הן חדשות? לגבי המודאל, מדובר בתרופה בעלת פעילות אנטי דיכאונית ואנטי פסיכוטית. תופעות לוואי עיקריות כוללות עלייה במשקל, דפיקות לב וזיעה מוגברת. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי