האם יש התנגשות והאם צריך מרווח זמן ?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/08/2010 | 18:44 | מאת: שי

שלום אני נוטל באופן קבוע את התרופות הבאות: אלטרוקסין (אני ללא בלוטת תריס) 150 מג בבוקר. אומפרדקס 40 מג פעמיים ביום בגלל ריפלוקס תוסף B12 מתחת ללשון במינון של 1000 מקג מהם רווחי הזמן המומלצים בין התרופות הנל והאם יש התנגשות בינהם. תודה מראש. שי

לפי מיקרומידקס קיימת אינטראקציה בין ה OMEPRADEX לבין וטמין B12. OMEPRADEX מפחית את הספיגה של וטמין 12.במקרה כזה ,ובמידה והויטמין כל כך נחוץ לך, ניתן לעבור לתרופות סותרות חומצה אחרות כמו RANITIDINE ולהפריד לקיחת וטמין 12 B מ RANITIDINE בשעתיים. בשאר התרופות אין צורך ביניהם. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי