אהיסטון מורכב לתינוק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/08/2010 | 10:35 | מאת: עמית

שלום רב בני בן 4 וחצי חודשים, מנוזל ומשתעל.ובנוסף סובל מדלקת בשתי עיניו. בין התרופות שרשמה לו הרופאה-אהיסטון מורכב, 3 טיפות 3 פעמים ביום. בעלון ראיתי שכתוב כי אין להשתמש בתרופה בתינוקות מתחת לגיל שנתיים. האם לתת לו את התרופה?

עמית שלום, לפי העלון לרופא, אין להשתמש באהיסטון מורכב, בתינוקות מתחת לגיל שנה. יש לפנות לרופאה, לקבלת ייעוץ. בברכה,

16/11/2010 | 08:33 | מאת: מטי

בני בן חצי שנה במשך כשבועיים הייתי נותת לו טיפות בשם פניסטיל אך לאחר שקיבל דלקת בעניים וחום ושיעול נתן לי הרופא מרשם לאיסטון השאלה שלי אפילו שרשום אין לתת לילדים מתחת לגיל שנתיים נותנים ומה הסיכון של זה? תודה . כי נתתי לו במשך יומיים וחצי ורק אח"כ ראיתי מה רשום בעלון

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי