לורטדין במקום אריוס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/08/2010 | 14:20 | מאת: רינה

אני נוטלת תרופת אריוס לאלרגיה וזה עקה נזלת חזקה מהאף כל יום שאלתי היא האם אני יכולה להחליף אותה לתרופת לורטדין ??

12/08/2010 | 13:59 | מאת: כמאל עמארנה

רינה שלום, לפי MICROMEDEX התרופה לורטדין מכילה את החומר הפעיל LORATADINE והתרופה אריוס מכילה את החומר הפעיל DESLORATADINE, שמהווה מטבוליט פעיל של תרופת האם- LORATADINE.האיריוס הנה תרופת מרשם וניתנת בהמלצת רופא בלבד, לעומת זאת, הלורטידין אינה תרופת מרשם וניתן להשתמש בה בהתאם להוראות היצרן. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי