קביעת תרופה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/08/2010 | 19:53 | מאת: ג.מ.

שלום אני עברתי נתוח להוצאת גידול מהשד. לאחר הקרנות הרופא האונקולוגי המליץ על זומרה 4 מג בהזרקה 2 פעמים בשנה הרופא המטפל בכללית אמר שקיימת תרופה כזו בשם אקלסטה פעם בשנה שאלתי האם שניהם אותו דבר? אודה על תשובתכם

10/08/2010 | 14:59 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, לפי עלון לרופא של התכשירים, שניהם מכילים את אותו חומר פעיל -zoledronic acid- ה- zomera מתווה לטיפול בסרטן השד ,במינון של 4 מ"ג כל 3-4 שבועות למשך 12 חודשים. Aclasta כן ניתן פעם בשנה אבל אינו מתווה לטיפול בסרטן השד. אלא לטיפול ומניעה של אוסטאופורוזיס ולטיפול במחלת PAGET . בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי