ביתי בת 19 מקבלת וסיקר 5 מ"ג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/08/2010 | 09:35 | מאת: ענת יגודניק

לביתי מצאו שנפח שלפוחית השתן קטן מהנורמה ולכן היא מקבלת וסיקר 5 מ"ג. כמה זמן צריך לקחת את התרופה ? ומהם הסכנות האפשריות אם לוקחים תרופה זו לאורך זמן . אשמח על תשובתכם המהירה בתודה מראש ענת.

08/08/2010 | 15:44 | מאת: כמאל עמארנה

לפי micromedex ו- drug information handbook, אין הגבלת זמן על השימוש בתרופה. כלומר הטיפול אינו מוגבל בזמן והינו מותאם אישית תוך התייחסות לסוג הבעיה וגורמי הרקע הרלוונטים של החולה. בנוגע לתופעות הלוואי האפשריות: השכיח מכולם הינו תופעה של יובש בפה אך יתכנו גם טשטוש ראיה, עליה בחום הגוף, בצקת תת עורית והפרעות במערכת העיכול לרבות עצירות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי