תגובות בין תרופתיות לתוסף התזונה בן חרצית

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/11/2007 | 10:05 | מאת: לילו

שלום רב, אני מעוניינת ליטול את תוסף התזונה בן חרצית להקלה על מיגרנות. אשמח לדעת אם עלול להיות סיכון לתגובה בין תרופתית כלשהי עם תרופות אחרות שאני נוטלת: לוסטראל (לדיכאון), גלוקופאז' (לטיפול באינסולין גבוה שקשור לתסמונת השחלה הפוליציסטית) ורילרט (למיגרנות) תודה רבה

26/11/2007 | 16:02 | מאת: אוריין לניאדו

לילו שלום, לפי בדיקתינו באתר מיקרומדקס אין תגובה בין תרופתית בין תוסף התזונה בן חרצית לבין שאר התרופות שאת נוטלת. יש לשים לב כי ישנה אינטראקציה בין התרופה לוסטראל לבין התרופה רילרט, השילוב בין השתיים יכול להגביר את ההשפעה של הלוסטראל ולגרום לתופעה הקרויה "סרטונין סינדרום" שסימניה הם הזעה מרובה , עליה בלחץ דם, עליה בדופק וחום. עליך לפנות לרופא המטפל להתאמת טיפול תרופתי מתאים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי