מוקסיפן פורטה 500

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/07/2010 | 16:55 | מאת: תמר

לפני 3 חודשים היה לי כאבי שיניים רופא השיניים איבחן את זה כדלקת ונתן לי מוקסיפן פורטה 500 כרגע יש לי את אותם כאבים והחנכיים נפוחות ונשאר לי מפעם שעברה כדורי מוקסיפן פורטה אפשר להשתמש בתרופה בלי ללכת לרופא? אמת שבדיקה מרק להסתכל ולתת מרשם כרוכה בתשלום של 180 ש"ח ואין לי כסף להוצאה כזאת רק בשביל.....כי יש לי טיפול די יקר אחרי שתעבור לי הדלקת מה כדיי לי לעשות? אודה לכם אם תענו לי בהקדם האפשרי ועוד שאלה אחרונה מותר לבלוע מוקסיפן פורטה ותיכף אחרי זה אופטלגין נוזלי לשיכוך כאבים? תודה תמר

10/08/2010 | 08:46 | מאת: מוחמד אבו פול

תמר שלום, מוקסיפן פורטה 500, הנה אנטיביוטיקה, היא דורשת מרשם רופא. אין ליטול אותה על דעת עצמך ללא הוראת רופא. לפי MICROMEDEX מעודכן, לא קיימת אינטראקציה בין המוקסיפן לבין האופטלגין. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי