טיפול בהליקובקטר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/07/2010 | 07:53 | מאת: הילה

אני לא בטוחה שהבנתי כ"כ איך לקחת את כל התרופות. אומפרדקס, מוקסיפן וקלרידקס, תוכלו לעשות לי סדר בבאלגן? האם צריך לקחת את כל הכדורים ביחד? אחרי או לפני אוכל?

02/08/2010 | 14:31 | מאת: אוריין לניאדו

הילה שלום, לפי מקורות המידע שבידינו, Applied therapeutics- המינונים המומלצים קלרידקס 500 מ"ג פעמיים ביום. מוקסיפן 1g פעמיים ביום. אומפרדקס 20 מ"ג פעם ביום. לפי micromedex, את האומפרדקס מומלץ לקחת בבוקר חצי שעה לפני ארוחה. מוקסיפן אפשר לקחת עם או בלי אוכל. קלרידקס לקחת עם אוכל או חלב. חשוב לסיים את הטיפול עד הסוף גם אם חל שיפור במצבך. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי