תוקף כדורי צפורל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/07/2010 | 15:02 | מאת: נופר

שלום, אני לוקחת כדור צפורל כל פעם אחרי קיום יחסי מין כמנע לדלקת בדרכ השתן ממנה אני סובלת. שכחתי לקחת כדור ורגע התחילו לי הכאבים אך אין לי מספיק כדורים. יש לי כדורים שקיבלתי כשחייתי בקנדה ביולי 2008 אך לא כתוב עליהם התוקף, רציתי לדעת האם עדיין ניתן להשתמש בהם או שככל הנראה כבר פג תוקפם? אודה לתשובתכם, נופר

01/08/2010 | 15:50 | מאת: אוריין לניאדו

נופר שלום, לא ניתן לדעת מה התוקף שניתן לתרופה. לכן אין לקחת תרופות שיש חשש שהן פגות תוקף בכדי שלא ייגרם נזק. עליך לבקש מרשם חדש מהרופא. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי