למה לא עונה?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/07/2010 | 01:55 | מאת: aaaa

מחבר:aaaa תאריך:21/7/2010שעה:18:29פירידוסטיגמין זו שמה של התרופה החדשה אני מקבל עים התרופה הזו אתופן ואוקסקונטין וליריקה וובן ואימובן ולעיתים אני מוסיף גם כדור רגיל של אקמול או ג'יל וולטרן אמולג'ל לאורך חוט השידרה אני סובל מכאבי תופת בגב תחתון מה שאני מבקש לדעת אים משהו מהתרופות שאני לוקח למניעת כאבים ושינה מתנגש עים הכדור פירידוסטיגמין אני זכר בן 61-+ ומקבל את הפירידוסטיגמין ב-30X2

25/07/2010 | 15:29 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, לפי מקורות המידע שבידינו, micromedex, אין אינטראקציה בין התרופות שאתה לוקח עם פרידוסטגמין אך יש אינטראקציה בין האוקסיקונטין עם שתי התרופות הסדטיביות שאתה נוטל- ואבן ואימובן שיכולה לגרום להפרעות בנשימה (דיכוי נשימתי) שימוש לאורך זמן מפחית מבעיה זו ולכן יש להתייחס לתגובה זו בהתאם. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי